X

Coş de cumpărături (Gol)

 

Asistenţă tehnică

Consultați secțiunea de Întrebări Frecevente, descărcaţi manualele de utilizare sau contactaţi-ne dacă întâmpinați probleme în utilizarea platformei.

Întrebări Frecvente

 • Ce este ICIPRO?
  ICIPRO pune la dispozitia organizatiilor o serie de aplicatii si servicii. Obiectivul este de a acoperi cat mai multe nevoi ale unei organizatii. Din acest motiv, are un catalog de aplicatii gata pentru a îmbunata?i procesele dintr-o organizatie.
 • De ce un magazin de aplicatii?
  Cele mai recente aplicatii si actualizari constante ale catalogului. Acces de oriunde si oricand la aplicatii din Cloud, intotdeauna disponibile. Veti plati doar pentru ceea ce veti consuma si veti putea administra accesul la aplicatii al utilizatorilor din organizatia dumneavoastra.
 • Care sunt conditiile de cumparare?
  Trebuie sa va autentificati in platforma pentru a avea acces la catalogul cu aplicatii, servicii si un proces de administrare a acestora in cadrul organizatiei dumneavoastra. In functie de aplicatie, licentele vor fi gestionate in platforma de catre utilizator sau direct in aplicatia achizitionata.
 • Cum pot accesa platforma?
  Pentru a accesa platforma sunt necesare numele de utilizator si parola. Daca ati uitat aceste credentiale, puteti contacta administratorul organizatiei din care faceti parte sau puteti solicita o resetare a acestora. Pentru a va autentifica in platforma, trebuie sa introduceti numele de utilizator si parola corespunzatoare in sectiunea de autentificare.

Cum vă putem ajuta?

Pentru a vă ajuta la rezolvarea problemelor într-un timp cât mai scurt, vă rugăm să alegeţi unul dintre subiectele din meniul următor:

Asistenţă tehnică
0213165262 ICIPRO office@icipro.ro B-dul Maresal Al. Averescu, 8-10 Sector 1, 011455 Bucuresti Bucuresti 27556 Romania